Ruilen of retourneren

Annuleren van uw bestelling

U kunt zonder opgaaf van reden uw bestelling bij Cobra Tuning & Style annuleren.
Annuleren is niet mogelijk als uw bestelling al ‘verzonden’ is. U kunt de status van uw bestelling zien in uw account of kunt u dit telefonisch opvragen. Herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerk-producten.

Wachten wij nog op uw betaling, dan kunt u annuleren. Als annuleren mogelijk is, kost het u niets. Ontvangen we binnen 1 maand geen betaling, dan annuleren wij uw bestelling automatisch.

Retourneren van uw bestelling

Voor producten die niet onder maatwerk vallen kunt u tot veertien dagen na ontvangst aan ons laten weten dat u van de aankoop af wenst te zien. Dit kan enkel per mail naar info@cobratuning.nl Zodra wij dit ontvangen krijgt u van ons een bevestiging. Na het aanmelden van uw retour, heeft u 14 dagen de tijd om uw product(en) terug te sturen. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.
 
Verstuur het product in originele verpakking naar

Cobra Tuning & Style
Putselaan 111-A
3072CD Rotterdam

Verzenden

Cobra Tuning & Style heeft een standaard verzendtijd van 3 a 5 werkdagen, sommige artikelen zijn per direct leverbaar. Dit geven we dan ook specifiek aan bij het product. Daarnaast zijn er speciale maatwerk producten waarvan de levertijd kan afwijken, ook hierbij wordt het per product aangegeven of spreken wij dit onderling af.
Ook zijn er diverse producten per spoed leverbaar, voor meer informatie dient u telefonisch of per mail contact op te nemen.

Vragen?

U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 2 werkdagen antwoord.