Alarmsystemen

SCM Alarmsysteem

Een goedgekeurd SCM alarmsysteem beveiligd uw auto tegen inbraak. Per 1 januari 2021 gelden er nieuwe regels die zijn vastgesteld door het CCV voor alarmsystemen. CCV/SCM keurmerk is aangepast om een adequate beveiliging te kunnen bieden in de strijd tegen autodiefstal.

Steeds vaker slagen autodieven er is om de standaard af-fabriek alarmsystemen te doorbreken. Met een after-market auto alarmsysteem met eigen autorisatie te kiezen zoals wij dat aanbieden wordt het voor de autodieven zo goed als onmogelijk om een auto ongestoord mee te nemen.

Waarom kiezen voor een SCM alarmsysteem bij Cobra-Tuning

  • Bediend via originele sleutel (v.a 2021).
  • Hetzelfde als een af-fabriek alarmsysteem.
  • Dubbele autorisatie ( dit maakt het voor de autodieven zo goed als onmogelijk om auto mee te nemen).
  • Radarmodules onder de dakhemel(niet zichtbaar)
  • Geschikt voor elk type, merk & model auto.
  • Alarmsysteem is geschikt voor her-inbouw van oude auto naar uw nieuwe auto

Een Peilzender

Wanneer we praten over een SCM-TV beveiliging, bedoelen we een peilzender(standalone) waarmee jouw boot, auto of ander transportmiddel goed vindbaar is, bijvoorbeeld na diefstal.

Kiwa SCM-klasse 1

Deze beveiligingsklasse bestaat uit een systeem (startonderbreker) met twee automatisch ingeschakelde blokkeringen. Deze blokkeringen dienen ervoor te zorgen dat een voertuig uitgerust met een gecertificeerde Klasse 1 niet op eigen kracht verplaatst kan worden.

SCM-Klasse 2

SCM/CCV Klasse 2 is de nieuwe naam voor de voormalige beveiligingsklasse Alarmsysteem. Deze beveiligingsklasse bestaat uit een SCM/CCV gecertificeerde Klasse 1 startonderbreker aangevuld met een alarmsysteem met inbraakdetectie en alarmering.

Kiwa SCM-klasse 3

Alarmsysteem met 3 detectie interieurdetectie, hellingshoekdetectie, en akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene en optische signalering

Klasse 4 SCM-systeem

Met een klasse 4 systeem ben je in staat om uw voertuigen 24/7 te volgen. Dat geeft wel net zo’n veilig gevoel. Zo heb je altijd online inzicht in jouw wagenpark. Bij diefstal gaat er direct een melding door naar onze alarmcentrale zodat onze rechercheurs aan de slag kunnen.

Klasse 5 SCM-systeem

Wil je nog een stap verder gaan ? Installeer dan het klasse 5 systeem. Zo weet je altijd waar jouw objecten zich bevinden. Daarnaast bevat het alle functies van ons klasse 3 alarmsysteem in combinatie met ons klasse 4 voertuigvolgsysteem. Het beste van beide werelden.